Sanitarna keramika Galassia

Kreativnost in inovativnost sta dva koncepta, ki najbolje opišeta sanitarno keramiko Galassia znotraj vse sanitarne keramike v mednarodnem obsegu. Enostavnost novih in obstoječih oblik artiklov potrjuje kvaliteto, ki je plod dolgoletnih izkušenj. Kvalitetni proizvodni procesi in skrbno izbrani materiali dajejo neprecenljivo vrednost Galasiji in potrjujeo proizvode, ki so narejeni doma MADE IN ITALY.


Sanitarna keramika Ever

Blagovna znamka Ever je nastala z vodilno idejo narediti kopalnico varno in funkcionalno. Pri  Ever so ustvarili sodobne dizajnirane kolekcije za kopalnico, ki sledijo vašim potrebam s preprostimi oblikami in funkcionalnostjo. Izdelki so skrbno oblikovani in zelo uporabni, da vam ne jemljejo prostora in omogočajo večnamenske rešitve. Izdelki Ever vam omogočajo varnost in udobje v kopalnici.


Sanitarna keramika valdama

Prepoznavna po zanimivih umivalnikih in sanitarni keramiki. Valdamini izdelki  se razlikujejo od ostalih z njihovimi mehkimi linijami, ki so zelo prefinjene. Zahvaljujoč njihovi spretnosti je mogoče dobiti artikle v mat obdelavi in drugih barvah, katere izžarevajo posebno svetlost in prijeten občutek.  Valdama je proizvedena doma MADE IN ITALY.