antrax_tubone_1.jpg

radiatorji antrax

Podjetje Antrax je specializirano za izdelavo vrhunskih  dizajnerskih električnih, toplovodnih ali kombiniranih radiatorjev in kaminov, ki zagotavljajo vrhunsko stilsko izvedbo. Ustanovljeno je bilo leta 1997 kot družinsko podjetje in je prvotno proizvajalo kamine, nato pa je razširilo svojo paleto izdelkov na proizvodnjo radiatorjev. Glavne prednosti radiatorjev  antrax so uporaba inovativnih materialov in realizacija originalnih oblik. Vsak radiator ni le funkcionalen, temveč tudi privlačen. Tako postane radiator tudi atraktiven kos pohištva, ki se odlično prilega v prostor.

Skozi leta se je blagovna znamka iz Benečije povezala s številnimi mednarodno priznanimi arhitekti in oblikovalci, ki ustvarjajo edinstvene, privlačne radiatorje. Različna partnerstva omogočajo kupcu izbiro različnih radiatorjev, tako glede dimenzij, ki jih je mogoče naročiti po meri, kakor tudi možnosti različnih barvnih obdelav. Paleta barv antrax vključuje več kot 200 različnih barvnih različic, vključno s posebnimi oblogami, ki se prilagodijo tudi najzahtevnejšim potrebam sodobnega trga.

Antrax realizira svoje cilje upoštevajoč etiko in spoštovanje družbenih, moralnih in okoljskih vrednot. Blagovna znamka uporablja najboljšo tehnologijo za proizvodnjo radiatorjev, ki zagotavlja najboljši izkoristek, hkrati pa spoštuje vire in okolje. Ta lastnost podjetja se odraža v vsakem radiatorju, od linije design do grelcev brisač.