Leta 1938 je vizionarka Marie Cagniard Yeramian ustanovila podjetje Siare, ki je postalo sinonim za kakovost v hi-fi industriji. V času, ko je bila branža ženskam  večinoma nedostopna in akustična oprema še ni dosegala hi-fi standardov, je bila Marie dovolj drzna, da je postavila inovacijo v srce podjetja.

70 let kasneje je podjetje začelo izdelovati proizvode, ki združujejo bogate izkušnje hi-fija z ergonomično oblikovanimi izdelki “vse v enem”, prilagojenimi novim tehnologijam (brezžični sistemi, pametni telefoni, tablice, računalniki…) Ti zelo kvalitetni, inovativni in tehnološko napredni izdelki so kljub temu enostavni za uporabo in namenjeni sodobnemu okolju in načinu življenja.
Poleg tega, da so HI-FI bluetooth zvočniki tudi funkcionalni (multimedijska miza ali klubska mizica) in resnično enostavni za uporabo izpolnjujejo tudi zahteve poznavalcev. Zvočniki tega proizvajalca niso le visoko zmogljivi in inovativni izdelki razviti v lastnem laboratoriju za raziskave in razvoj, temveč tudi predmeti življenjskega sloga, ki se lepo zlijejo z  okoljem. Kljub temu da večino svojih zvočnikov razvijejo sami, pri nekaterih sodelujejo z znanimi oblikovalci, kot so Samuel Accoceberry, Olivier Dollé, Vincent Tordjman, kar iz njih naredi prave kose pohištva in jim daje edinstveno posebnost. Vsi izdelki so narejeni na francoski in španski strani baskovskih dežel.

Za podrobnejše informacije o določenem modelu, kliknite željen model na spodnji sliki.