Kavovec ali palma v steklenem kozarcu, ki ju ni potrebno zalivati

Comment

Kavovec ali palma v steklenem kozarcu, ki ju ni potrebno zalivati

kavovec_v_steklenem_kozarcu_4.jpg

Kavovec v steklenem kozarcu je ljubitelj umetnosti

 

 

Vsaka ročno obrana rastlina je hermetično zaprta v stekleni posodi, kjer kontinuirano reciklira vodo in zrak zato ne potrebuje zalivanja ali kakršnegakoli drugega vzdrževanja. Posoda simulira naravno vlažen biotop.  

kavovec_v_steklenem_kozarcu_2.jpg

Kavovec v steklenem kozarcu je odporen na burjo

kavovec_v_steklenem_kozarcu_1.jpg

Kavovec v steklenem kozarcu je super sopotnik, ki se ne pritožuje nad Vašo vožnjo

Odpornost in prilagoditvena sposobnost rastlin je fascintna. Nekateri prvotni protiotipi že več kot 3 leta uspešno uspevajo zaprti v posodi.

Vsaka rastlina je pregledana in ročno vstavljena v kozarec. Zavedati se moramo, da je rastlina živ organizem in da gre lahko kljub temu, da je bila zdrava, ko je bil dana v kozarec kaj narobe. V primeru, da oveni v roku treh mesecev odkar ste jo kupili, jo menjamo za novo.

kavovec_v_steklenem_kozarcu_5.jpg

Kavovec v steklenem kozarcu je večji frajer kot božično drevo

Comment

Ever Street najplemenitejša med WC ščetkami

Comment

Ever Street najplemenitejša med WC ščetkami

Ever Street

Cement in medenina dajeta dušo predmetu, ki ga ponavadi v stranišču sploh ne opazimo. Na tak način dobi skromna WC ščetka karakter, ki postane ikoničen. WC ščetka Ever Street poleg običajne funkcije opravlja tudi funkcijo opore pri vstajanju ali vsedanju. Medeninast ročaj in cementno telo s 700 mm zagotavljata oporo do 120 kilogramov. 

Vir: Archiproducts

Comment

Novost na slovenskem trgu plinski grelec Glammfire Hyperion

Comment

Novost na slovenskem trgu plinski grelec Glammfire Hyperion

Preživite noč v družbi družine ali prijateljev z (najverjetneje) najlepšim plinskim grelcem z daljinskim upravljanjem na tržišču. Ogrevajte zunanje prostore s stilom in eleganco. Naj vas hladni zimski dnevi ne odvrnejo od druženja na svežem zraku. Glammfire Hyperion vas bo grel s toplino lesa zamaskirano v unikatnem dizajnu. Obujajte spomine, delajte načrte za prihodnost v zavetju toplega plamena Hyperiona.

Na voljo v različnih vzorcih in barvah s kolesi za lažji transport.

Material: lacquered carbon steel in brushed stainless steel
Dimenzije: 700ø x 2100 v mm
Teža: 65 kg
Kurivo: propan ali butan
Največja poraba: 900 g/h
Največja moč: 12 kW
Vžig: daljinski upravljalnik 

Comment

Keramične poslastice iz sejma Cersaie v Bologni

Comment

Keramične poslastice iz sejma Cersaie v Bologni

Obiskali smo največji sejem keramičnih ploščic Cersaie. Čeprav se karamiko lahko naroči že sedaj so to trendi leta 2017.
Tudi letos prevladujejo retro vzorci, kot novost pa so se pojavili tropski vzorci, ki prinašajo svežino in življenje v prostor. Precej drzno za pogumnejše.
Na drugi strani pa imamo  tudi veliko bele stenske keramike z reliefnimi vzorci, ki so popolno nasprotje barvitim vzorcem. Sveža bela z zanimivimi reliefnimi vzorci je bolj zadržana. Njena zadržanost nas prijetno preseneti. Svetla stenska keramika je veliko kombinirana s talno keramiko, ki ima videz betona.
Letošnji trendi so poskrbeli za vse vrste okusov.

Comment